motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

18.6.07

Fakultní nemocnice Plzeň - Lochotín


Včera jsme byli za babičkou v nemocnici. Byl s námi i Denis. Babičce už je lépe, dnes ji vyndali jeden drén, zítra snad půjde ven druhý.

16.6.07

U Čikouška


Dnes jsme s Ivčou zasadili Čikouškovi na hrobeček nový stromeček. Trochu jsme i upravili okolí, aby to měl kolem sebe hezoučké.

15.6.07

Nový způsob placení za Agile Messenger

Jako IM klienta již dlouho používám Agile Messenger. Někomu vadí jeho zpoplatnění formou premium SMS zprávou. Za tak kvalitní program, kdy mohu být on-line pomocí služeb ICQ, MSN, AOL, Yahoo a GTalk mi nebylo líto utratit měsíčně 79 Kč. Dnes jsem se po několika dnesch opět pomocí Agile přihlásil ke svým IM účtům. Ještě před přihlášením na mě z displeje bafla zpráva, jestli chci program zaplatit prostřednictvím kreditní karty, pomocí PayPal účtu nebo bankovním převodem. Koukal jsem na to chvíli, co to má znamenat a pak mi to došlo. Agile již nelze platit každý měsíc, ale je pro její používání potřeba zaplatit za licenci. Odkaz pro bankovní převod je odkazovám na národní doménu, kde po zadání Customer ID je vygenerován variabilní symbol platby. Cena za Agile je pro Českou republiku 990 Kč.

9.6.07

Rudolf Desenský - psycholog psů

Dnes jsme se s Ivčou zúčastnili přednášky Rudolfa Desenského, který se zabývá psychologií a převýchovou problémových psů. Akci pořádala společnost Medicorplus o.s. ve spolupráci s Občanským sdružením Psi pro život. Přednáška byla velice zajímavá a inspirativní, vzhledem k výchově psa. Pan Desenský ochotně odpovídal na všechny otázky a poradil i mnoho zajímavého. Už se těšíme na návštěvu přímo u p. Desenského.

ZOO Plzeň


ZOO Plzeň
Originally uploaded by profa
Včera jsme se byli podívat v plzeňské ZOO . Dorazili jsme dvě hodiny před zavírací hodinou, ale strašně moc jsme si to užili. Původně jsem navrhoval, že se půjdeme podívat jen do Dino parku, ale jaké bylo moudré rozhodnutí Ivy, že jsme si prošli celou, tedy skoro celou ZOO. Plzeňská ZOO se nám líbila mnohem víc, než ta naše pražská. Chystáme se tam ještě jednou, abychom si ji prošlli celou. Taky na Safari, do ZOO Dvora Králového , se letos chystáme.

fotky ze ZOO Plzeň a z Dino Parku .

2.6.07

Hledani odpadniho potrubi III.


Hledani odpadniho potrubi III.
Originally uploaded by profa
Z mobilu:

A uz ho mame potvoru! To nad odpadem je telefonni pripojka. Ale chybi telefon. Zatim?

Hledani odpadniho potrubi II.


Hledani odpadniho potrubi II.
Originally uploaded by profa
Z mobilu:

Na pomoc strejdovi se pridali i Romca s Davidem. Tak hosi, mladi vpred.

Hledani odpadniho potrubi I.


Hledani odpadni roury I.
Originally uploaded by profa
Z mobilu:

Strejda potrebuje najit pripojku k odpadnimu potrubi. Hleda se pomoci fotografie a rucne malovaneho planku.

Prace na zahrade


Prace na zahrade
Originally uploaded by profa
Z mobilu:

Na chalupe je stale co delat. Nejvice prace je s travou. Posekat, shrabat, odvozit a cekat az zase vyroste, aby se mohl znovu posekat, shrabat a odvozit.