motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

29.10.08

Nová práce

Zaměstnavatel zůstal stejný, jen jsem od pondělí vyměnil cargo za kamión. Zatím se učím jednotlivé linky, stanoviště jednotlivých návěsů, jejich přetahy, místa nakládky a přepřahů. Je to méně práce než na cargu, není to tak chaotické.

25.10.08

Sami doma

Dnes jsem s klukama sám doma. Ivča odjela se Zuzkou do Hrace Králové na veterinární seminář. Už poslala zprávu, že dobře dojely. Byl jsem na nákupu a teď se vrhneme na oběd. Tři chlapi, pes a kočka.
system_ulozeni_veci

Papoušek

včera jsem v jedné firmě viděl takovéhleho krasavce.
24102008740
Stále na mně koukal a říkal: "Ahoj"

17.10.08

Jde auto nafouknout?

Podle našich dispečerů zřejmě ano. Jak jinak se vykládat jejich snahu dostat do auta zboží, když už na ložné ploše není místo? Jezdím s 18 - ti paletovým Ategem. Z Boleslavi jsem vezl 1 paletu, která nebyla doručena (poloviční rozměr EUR palety, což zachránilo paleťák, jinak by snad musel být se mnou v kabině) a  1 paletu svozu s elektronikou. V Benátkách n. Jizerou jsem naložil dalších 16 EUR palet a bylo hotovo, plno.
17102008733
Jo a to ještě nepočítám prázdné EUR palety z rozvozu, které byly pod těmi, které jsem nakládal v Benátkách. 45 minut jsem se pokoušel dovolat do Prahy, že jsem plný a další svoz již nemohu naložit. Jaké bylo moje překvapení, když jsem se od kolegy z trasy (byl naložen podobně jako já) dověděl, že budeme pokutováni, protože nejsme schopni naložit to co máme. Nevíte kam naložit další 4 palety zboží?