motto: "bez háčků a bez čárek, je mobilní pisálek"

15.8.09

Soutice

Už jsme na chalupě. Zvířátka jsou zabydlená, Bacardi má zahradu sám pro sebe, řádí a užívá si to. Teď jsme venku, pole je posekané, ale cesta k němu je plná kopřiv, aspoň nebudu mít revma, mám popálené nohy. Zítra to proseču, aby mi Ivča s Dáďou a Bubákem mohli chodit k dálnici mávat. Celý týden budu jezdit okolou do Brna. Je tu nádherně, báječný relax. Začíná zapad sluníčko, na obloze jsou červánky, cvrčkové cvrlikají, co víc si může člověk z betonové džungle přát.

--------------------------
odesláno z mobilního zařízení

3.8.09

Půlka prázdnin

V sobotu se prázdniny přehouply do své druhé poloviny. Já, jelikož nemám žádnou dovolenou, jsem zjistil, že jsem měl, podle počtu odpracovaných hodin, 6-ti týdenní pracovní měsíc. Ivča s Denisem byli na týden v Mariánkách a Romča týden v Souticích. Počasí bylo takové, jako bylo, v podstatě buď pršelo, nebo bylo vedro. Srpen by měl být o něco lepší, mělo by být víc teplo než chladno. Já s Romčou už zřejmě žádnou dovolenou mít nebudeme, já určitě ne. Ivča s Denisem by měli na posledních čtrnáct dní odjet do Soutic. Já pojedu s nimi a všechna zvířátka také. Budu odtamtud jezdit do práce a Romča bude opatrovat naše hnízdo. Snad se dostaneme párkrát do lesa a k vodě.

Soustředění ŠAK Novoborská

Dnes jsem Denise odvezl na soustředění ŠAK (Školní atletický klub) Novoborská do Rejdic:


Zvětšit mapu

Jsou ubytováni v horské chatě “U Pašeráka”. Chata i okolí jsou moc hezké, na letní, ale i zimní dovolenou báječné. Cesta z Prahy trvá necelé dvě hodiny. V okolí je spousta sportovního vyžití. Denis se na soustředění těšil již od začátku prázdnin.  Včera večer jsme všechno připravili, dnes ráno zabalili, Ivča mu s sebou upekla bábovku, v půl deváté jsme se sešli za školou a třičtvrtě na devět jsme vyráželi na Mladoboleslavskou dálnici. Nejeli jsme na Liberec/Jablonec, ale po silnici č. 10/E 65, přes Malou Skálu, Železný Brod, Loužnici, Držkov, Velké Hamry do Tanvaldu a pak směrem na Harrachov, přes Desnou do Tesařova, kde se odbočí na Příchovice a další vesnička už jsou Rejdice.


Zvětšit mapu

Vracejí se v sobotu, kolem poledního by měl být Denis doma.